Philips kondigt de Evnia 34M2C6500 WQHD monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Bereid je voor op een uitzonderlijke game-ervaring met de Philips Evnia 34M2C6500 monitor, beschikbaar vanaf 12 juni 2024. Deze monitor beschikt over een groot 34-inch scherm met een 1800R kromming, WQHD-resolutie (3440 x 1440) en een QD OLED-paneel voor realistische en nauwkeurige beelden.

De Philips Evnia 34M2C6500 blinkt uit in het spelen van visueel rijke games, waarbij de Smart Crosshair functie de kleur van het vizier automatisch aanpast voor optimale zichtbaarheid tegen elke achtergrond. Het QD OLED-paneel zorgt voor indrukwekkende helderheid en oneindig contrast met DisplayHDR TrueBlack 400 kwaliteit.

De monitor biedt ook vloeiende beelden dankzij een echte 10-bits display en is gecertificeerd met VESA ClearMR 9000 voor een van de hoogste niveaus van anti-wazigheid garantie. Met een verversingssnelheid van 175 Hz zorgt de monitor voor hoge prestaties en naadloos gamen.

Een van de meest aanpasbare functies is de Ambiglow-verlichting, die van kleur kan veranderen en audio- en videocontent kan volgen, wat een volledig gepersonaliseerde game-ervaring biedt. De ergonomische in hoogte verstelbare standaard (HAS) maakt het mogelijk om de monitor in de meest comfortabele positie te plaatsen. De SmartImage game-modus is specifiek geoptimaliseerd om elke game-ervaring te verbeteren.

De Philips Evnia 34M2C6500 is een uitstekende keuze voor gamers die oog hebben voor ongelooflijke visuals en een meeslepende, gepersonaliseerde game-ervaring zoeken. Deze monitor zal medio juni beschikbaar zijn voor een adviesprijs van £699,99.



Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?