COMPUTEX: Samsung onthult drie nieuwe monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung introduceert vandaag zijn nieuwste monitoren, waaronder de Odyssey OLED, Smart Monitor, en ViewFinity-modellen. Deze producten bieden veelgevraagde en innovatieve functies. Hoon Chung, Executive Vice President van Visual Display Business bij Samsung, benadrukt dat deze monitoren ongeëvenaard gebruiksgemak en functionaliteit bieden, met baanbrekende AI in de Odyssey OLED-gamingmonitoren en uitgebreide connectiviteit in de Smart Monitor- en ViewFinity-modellen.

De nieuwe Odyssey OLED-modellen, de G8 en G6, zijn uitgerust met AI via de NQ8 AI Gen3-processor, die beelden opschaalt naar bijna 4K. Daarnaast beschikken ze over Samsung OLED Safeguard+ technologie, die inbranden voorkomt door een pulserende heat pipe en een Dynamic Cooling System. De monitoren hebben ook OLED Glare Free-technologie voor scherpe, reflectievrije beelden. Het ultradunne metalen design en de ergonomische standaard verhogen het comfort tijdens lange sessies.

De Smart Monitor M8 biedt AI-functies voor verbeterde video en audio, zoals AI-upscaling en Active Voice Amplifier Pro. De M8 heeft ook een 360 Audio Mode voor een meeslepende geluidservaring met Galaxy Buds, en een Workout Tracker gekoppeld aan Galaxy Watch. Smart TV-apps en Samsung TV Plus bieden toegang tot streamingdiensten zonder extra apparaten.

De ViewFinity-reeks, ontworpen voor creatieve professionals, is gemaakt van gerecycled plastic en eenvoudig te recyclen verpakkingen. Deze monitoren bieden hoge resoluties, variërend van QHD tot 4K UHD, en beschikken over een USB-hub en een in hoogte verstelbare standaard. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn voorzien van Intelligent Eye Care om vermoeide ogen te voorkomen tijdens lange sessies.



Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?