COMPUTEX: LIAN LI presenteert zijn nieuwste innovaties


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van LIAN LI

LIAN LI zal op Computex 2024 zijn nieuwste innovaties presenteren, waaronder behuizingen zoals LANCOOL 207, LANCOOL 217 met een houten esthetiek, en O11 Vision Compact. Nieuwe accessoires, zoals de STRIMER PLUS V3 en UNI FAN SL V3 met een draadloze controller om ventilatorkabels te elimineren, zullen ook worden onthuld.

De samenwerking met SignalRGB resulteert in een geïntegreerde L-Connect 3 voor eenvoudige lichtregeling over alle componenten. De LANCOOL 207 biedt ATX-compatibiliteit in een compact formaat, terwijl de LANCOOL 217 een lifestyle-esthetiek met houtaccenten introduceert.

De O11 VISION Compact is een geüpgradede versie van de populaire O11 Dynamic, met verbeterde GPU-compatibiliteit en airflow. LIAN LI’s nieuwe draadloze controller, eerst toegepast op UNI FANs en Strimer-kabels, verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.

De LANCOOL 216 RGB heeft de hoogste S-beoordeling ontvangen van het PPLP Lab voor zijn koelprestaties. Deze behuizingen bieden superieure koeling en zijn geschikt voor verschillende moederbordformaten. De onthullingen op Computex 2024 vertegenwoordigen een stap voorwaarts in gebruiksgemak en prestaties voor LIAN LI-producten, terwijl ze de standaard verhogen voor PC-behuizingen en accessoires.



Bronnen: LIAN LI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?