COMPUTEX: Montech onthult zijn nieuwe productlijn


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MONTECH

Montech heeft zijn nieuwe productlijn voor pc-enthousiastelingen gepresenteerd op Computex 2024. De lineup omvat vier pc-behuizingen: SKY 3, HS01, HS01 Mini en KING 95 MEGA, elk met unieke kenmerken zoals gebogen glas, innovatieve interieurs en geavanceerde koelopties.

Naast behuizingen biedt het merk ook HyperFlow ARGB AIO koelers, MKey PRO 75% toetsenborden en TITAN PLA voedingen. De HyperFlow ARGB AIO koeler, beschikbaar in 240 mm en 360 mm maten, biedt efficiënte koeling en stijlvolle accenten. Het MKey PRO 75% toetsenbord, in Darkness en Freedom edities, belooft veelzijdige connectiviteit en premium typ comfort. De TITAN PLA voeding serie, variërend van 750W tot 1200W, biedt stille efficiëntie en duurzaamheid voor high-end pc builds.

De behuizingen zijn ontworpen met toekomstige compatibiliteit in gedachten en ondersteunen next-gen hardware zoals de 4090 GPU’s. Ze bieden geavanceerde koelopties met radiatorcapaciteiten tot 420 mm en innovatieve luchtstroombeheersystemen.

De producten worden verwacht in verschillende kwartalen van 2024 en 2025 te worden gelanceerd, met prijzen variërend van $79 tot $229, afhankelijk van het product en de configuratie. Bezoekers kunnen MONTECH bezoeken op Computex om de producten te ervaren en te ontdekken.



Bronnen: MONTECH

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?