COMPUTEX: MSI onthult de Claw 8 AI+ en een Fallout Limited Edition Claw


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI’s gaming-handheld Claw heeft sinds zijn debuut op CES veel aandacht getrokken. Op COMPUTEX onthulde MSI de Claw 8 AI+, ’s werelds eerste Windows 11 gaming-handheld met Intel® Core™ Ultra-processors (codenaam “Lunar Lake”). Dit nieuwe model biedt verbeterde energie-efficiëntie en upgrades gebaseerd op gebruikersfeedback, zoals een extra Thunderbolt 4-ondersteunde USB-C-poort, verbeterde LB/RB-knoppen, grotere batterijcapaciteit, en een lichtere wandgemonteerde oplader. De Claw 8 AI+ wordt geprezen als de meest geavanceerde 8-inch gaming-handheld op de markt. Gebruikers krijgen na de officiële release een gratis proefperiode van een maand voor Xbox Game Pass, om populaire AAA-games te spelen.

Daarnaast heeft MSI in samenwerking met Bethesda de Claw x Fallout Limited Edition gelanceerd op COMPUTEX. Deze speciale editie heeft een ontwerp geïnspireerd door de Fallout-serie, met elementen als Vaults, Pip-Boys, en robots. Dit maakt het een gewild item voor Fallout-fans wereldwijd. De Claw x Fallout biedt een uitstekende grip, de grootste batterij in de industrie, superieure koeling, en joysticks en triggers met Hall-effect sensoren. Met Windows 11 kunnen spelers de Fallout-serie overal en altijd spelen en de post-nucleaire apocalyps sfeer van de game intens beleven.

MSI’s voortdurende innovatie en aandacht voor gebruikersfeedback hebben geleid tot verbeteringen in zowel hardware als design, waardoor de Claw 8 AI+ en de Claw x Fallout Limited Edition aantrekkelijke keuzes zijn voor gamers. De toevoeging van nieuwe functies en verbeterde specificaties benadrukt MSI’s inzet voor kwaliteit en gebruikerservaring in de gaming-industrie.



Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?