Logitech kondigt de nieuwe producten aan voor Mac-gebruikers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech heeft vandaag een nieuwe serie producten aangekondigd, specifiek ontworpen voor Mac-gebruikers, met als doel de ervaring te verbeteren en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. De line-up, genaamd Logi for Mac, omvat een reeks toetsenborden en muizen die gericht zijn op prestatie, productiviteit en comfort.

De producten, waaronder de MX Keys S for Mac, MX Keys S Combo for Mac, MX Anywhere 3S for Mac, MX Keys Mini for Mac en Ergo Wave Keys for Mac, zijn ontworpen met oog voor detail, waaronder macOS-toetsenbordlayouts en kleuren die naadloos passen bij het Apple-ecosysteem. Hierdoor kunnen gebruikers hun workflow optimaliseren zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en compatibiliteit van hun Mac.

Logitech’s focus op duurzaamheid blijkt uit het gebruik van gerecyclede materialen, zoals Next Life-gerecycled plastic, waardoor de CO2-voetafdruk van de producten wordt verminderd. Bijvoorbeeld, de MX Keys S for Mac heeft een 11% kleinere CO2-voetafdruk dan zijn voorganger, wat neerkomt op een vermindering van 192 ton CO2e-uitstoot per 100.000 eenheden.

Met deze lancering biedt Logitech niet alleen hoogwaardige producten voor Mac-gebruikers, maar toont het ook haar toewijding aan milieubewustzijn en duurzaamheid. De nieuwe producten zijn beschikbaar via de website van Logitech en diverse retailers voor adviesprijzen variërend van EUR 79 tot EUR 219.



Bronnen: Logitech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?