SCUF Gaming kondigt de SCUF Nomad Iphone controller aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

SCUF Gaming onthult trots de SCUF Nomad, een nieuwe Made for iPhone Bluetooth-controller voor mobiel gamen. De Nomad brengt prestatiekenmerken en ergonomie die SCUF heeft verfijnd met competitieve gamers naar een mobiele controller. Het compacte ontwerp biedt een premium mobiele game-ervaring en kan overal mee naartoe worden genomen.

De full-size duimsticks van de Nomad bieden nauwkeurige controle, terwijl anti-drift Hall-effectcomponenten voor blijvende prestaties zorgen. De plaatsing van de duimsticks en de gepatenteerde achterste paddles, die extra snelheid en controle bieden en handvermoeidheid helpen verminderen, stelt gamers in staat om de duimsticks en paddles gelijktijdig te gebruiken, zoals professionele gamers.

De SCUF Nomad wordt vergezeld door een gratis iOS-companion-app zonder abonnementskosten. De app biedt snelle toegang tot favoriete games zoals CoD: Mobile, Roblox en NBA 2K, en stelt gebruikers in staat controllerprofielen aan te passen en te delen. De app vereenvoudigt ook het vastleggen en delen van gameplay-hoogtepunten op mobiel.

SCUF blijft zich inzetten voor innovatieve oplossingen die gamers helpen hun prestaties en plezier te verhogen. Met de lancering van de SCUF Nomad voor $99 kunnen meer gamers de voordelen van een SCUF-controller ervaren. De Nomad is vanaf 30 mei 2024 online te pre-orderen en compatibel met iOS 16+, verkrijgbaar in zwart met toekomstige aanpassingsmogelijkheden.



Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?