AOC introduceert de GAMING 27G2ZN3 competitieve monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AOC, introduceert de AOC GAMING 27G2ZN3/BK, een betaalbare monitor die esports-prestaties biedt. Ontworpen voor competitieve gamers, heeft de 27″ Full HD monitor een verversingssnelheid van 280 Hz, zeer lage invoervertraging, snelle reactietijden (tot 1 ms GtG en 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync voor VRR-synchronisatie en een hoog-contrast Fast VA-paneel. Dit zorgt voor levendige, contrastrijke beelden, ideaal voor zowel verhalende als snelle actiegames.

De 280 Hz verversingssnelheid en lage invoervertraging maken de monitor geschikt voor snelle games, zoals first-person shooters, racespellen en vechtspellen. Dankzij de MBR-instelling bereikt de monitor 0,5 ms MPRT, wat de bewegingshelderheid aanzienlijk verbetert en gamers in staat stelt tegenstanders nauwkeuriger te volgen.

Het 27″ Fast VA-paneel biedt een Full HD-resolutie met levendige kleuren en diepe zwarttinten, een native contrastverhouding van 4000:1, een helderheid van 300 nits en HDR10-compatibiliteit voor een meeslepende game-ervaring. De monitor integreert naadloos met zowel pc- als consolegaming, ondersteunt een verversingssnelheid van 120 Hz bij 1080p op consoles, en biedt connectiviteitsopties met 2x HDMI 2.0-poorten en 1x DisplayPort 1.4.

Voor comfort tijdens lange gamesessies is de monitor voorzien van een in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en pivotfunctie, Flicker-Free-technologie en LowBlue-modus. Speciale gamingfuncties in het OSD, toegankelijk via AOC G-Menu software, stellen gebruikers in staat de instellingen aan te passen. De AOC GAMING 27G2ZN3/BK is al beschikbaar voor £189,99 met een garantie van 3 jaar.



Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?