HYTE kondigt de Y70 Touch Infinite aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HYTE

HYTE, heeft de volgende generatie van zijn Y70 Touch-behuizing aangekondigd: de Y70 Touch Infinite, samen met de Y70 Touch Infinite Display Upgrade. Na de stopzetting van de Y70 Touch in februari 2024, heeft HYTE gewerkt aan een verbeterde touchscreen-oplossing. De Y70 Touch Infinite beschikt over een geïntegreerd touchscreen van 14,5 inch, met een resolutie van 688 x 2560 en 183 PPI. Het scherm heeft een 33% dichtere dot pitch, een 17% helderder LCD-paneel en een 25% hogere contrastverhouding, wat zorgt voor scherpere en helderdere beelden. De 60Hz verversingssnelheid en 50% snellere pixelresponstijd bieden een soepelere visuele ervaring dan de voorganger.

De Y70 Touch Infinite Display Upgrade past perfect in het hoekpaneel van de Y70 en transformeert deze in de Y70 Touch Infinite. Deze upgrade is direct klaar voor installatie en maakt gebruik van USB 2.0-header, SATA Power en DisplayPort-kabels.

Daarnaast introduceert HYTE de nieuwe Milky Y70’s in de kleuren Taro Milk, Strawberry Milk en Blueberry Milk. Deze zachte, romige kleuren geven de Y70 een zoete, nieuwe look met ononderbroken visuele flow.

HYTE zal de Y70 Touch Infinite, Y70 Touch Infinite Display Upgrade en Milky Y70’s presenteren tijdens Computex 2024. De Y70 Touch Infinite is wereldwijd beschikbaar voor pre-order op HYTE.com voor 429 Euro. De Y70 Touch Infinite Display Upgrade is verkrijgbaar voor 219 Euro. De Milky Y70’s zijn beschikbaar in Strawberry Milk, Taro Milk en Blueberry Milk voor 229 Euro.



Bronnen: HYTE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?