Cherry introduceert de Ngale microfoonserie, ontworpen voor gamers en content creators


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CHERRY

CHERRY, introduceert de Ngale microfoonserie, speciaal voor gamers, streamers en content creators. De eerste twee modellen zijn de Ngale R en Ngale X. Cherry, beroemd om mechanische toetsenbordschakelaars, breidt hiermee zijn aanbod van gaming-accessoires uit.

De Ngale R is een standalone USB-microfoon met een retro ontwerp en hoge geluidskwaliteit. Hij beschikt over een grote cardioïde capsule, ideaal voor streaming, voice-overs en solopnamen. De microfoon heeft een low-cut filter om ruis te verminderen tijdens intensief gamen. Plug-and-play functionaliteit zorgt voor eenvoudige installatie, terwijl innovatieve RGB-verlichting verschillende kleuren en effecten biedt. Aanraken van de microfoon dempt het geluid, waarbij de RGB-verlichting aangeeft dat de opname gestopt is.

De Ngale X is een premium microfoon met zowel XLR- als USB-functionaliteit. Deze dynamische microfoon is ontworpen voor professionele opnames en heeft een grotere cardioïde capsule voor premium geluid. Hij beschikt over een low-cut filter om ongewenste ruis te minimaliseren en RGB-verlichting die rood oplicht bij demping. De microfoon kan op mixers en andere professionele apparatuur worden aangesloten via XLR of direct op de computer via USB. Dit model biedt veelzijdige functionaliteit en eersteklas geluidskwaliteit voor zowel professionals als nieuwkomers.

De Ngale Boom Arm is een flexibele microfoonarm van hoogwaardig aluminium met praktisch kabelbeheer en een 360-graden draaifunctie. Hij is compatibel met de Ngale R, Ngale X en andere microfoons met standaard schroefdraad, en eenvoudig te installeren zonder gereedschap.

De Ngale R, Ngale X en de Ngale Boom Arm zijn vanaf 28 mei verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn $119,99, $179,99 en $99,99.



Bronnen: Cherry

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?