InWin introduceert de ModFree Mini behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van InWin

InWin heeft de ModFree Mini geïntroduceerd, een nieuw lid van het ModFree-ecosysteem dat in 2023 werd gelanceerd. Deze compacte, draagbare Mini-ITX behuizing biedt gebruikers de mogelijkheid om een standalone SFF PC te creëren of deze te combineren met een volledig ATX ModFree-systeem voor een multisysteemopstelling. Het ModFree-ecosysteem staat bekend om zijn veelzijdigheid en biedt eindeloze mogelijkheden voor PC-aanpassing en upgradability.

De ModFree Mini wordt geleverd met verschillende paneelstijlen, waaronder Monarch, Mesh en Timber, waardoor gebruikers een gepersonaliseerde stijl kunnen creëren die past bij hun voorkeur. Ondanks zijn kleine formaat biedt de behuizing geoptimaliseerde ventilatie, wat zorgt voor voldoende luchtstroom en koelprestaties, zelfs voor de meest veeleisende componenten.

Beschikbaar in Mod-II en Mod-III edities, biedt de behuizing ruimte voor een Mini-ITX moederbord, een volledige ATX12V PSU (max. 170 mm) en een 2,5″ SSD (alleen Mod-III editie). Gebruikers kunnen extra Mod-II of Mod-III modules stapelen om een GPU (max. lengte 320 mm), een vloeistofkoelradiator tot 240/280 mm of extra opslagstations (tot 3 x 3,5-inch of 4 x 2,5-inch) toe te voegen, waardoor de prestaties en mogelijkheden worden verbeterd.

Om het assemblageproces te vereenvoudigen, biedt InWin een intuïtieve mobiele app met een interactieve 3D assemblagegids, beschikbaar op zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor een soepele en probleemloze installatie wordt gegarandeerd. Met de ModFree Mini kunnen gebruikers hun perfecte PC-droomsysteem ontwerpen en aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren.



Bronnen: InWin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?