Montech kondigt de SKY TWO GX behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Montech

MONTECH heeft de SKY TWO GX aangekondigd, een extreme versie van hun populaire behuizing, gericht op optimale luchtstroom en prestaties. Deze E-ATX-behuizing ondersteunt tot 11 ventilatoren, waarvan er al 3 zijn geïnstalleerd, met een verbeterde ruimte voor kabelbeheer en radiatoren tot 66 mm dik. Het ontwerp kenmerkt zich door een 51% porositeit gaas aan de voorkant, bovenkant en PSU-kamer, wat zorgt voor efficiënte koeling en een strakke esthetiek.

Na feedback van gebruikers is de GX-editie verfijnd, met een 10 mm hogere bovenkant voor meer radiatorruimte en 5 mm extra ruimte voor kabelbeheer. Verbeteringen aan het glazen paneel en de toevoeging van een gemakkelijk toegankelijk mesh-paneel aan de onderkant verbeteren de functionaliteit.

De behuizing wordt geleverd met drie MONTECH AX140 PWM ARGB-ventilatoren voor optimale koeling. Het verwijderbare magnetische mesh-frontpaneel zorgt voor een indrukwekkende luchtstroom van 51%, terwijl de behuizing plaats biedt aan maximaal 11 x 120 mm koelventilatoren.

De SKY TWO GX ondersteunt moederborden tot SSI-EEB-formaat en biedt montageopties voor extra opslag. Bovendien kunnen gebruikers de behuizing aanpassen voor verticale GPU-montage. De adviesprijs voor de zwarte versie is $89, terwijl de witte variant $99 kost.

Al met al biedt de SKY TWO GX een evenwicht tussen functionaliteit, koelprestaties en aanpasbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor enthousiaste pc-bouwers op zoek naar een betaalbare, maar krachtige behuizing.



Bronnen: Montech

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?