Cooler Master lanceert de CALIBER X2C en CALIBER R3C


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft de CALIBER X2C en CALIBER R3C gamingstoelen gelanceerd, onderdeel van de COOL-IN-serie, ontworpen voor gamers die zowel stijl als functionaliteit eisen. Deze stoelen beloven ongeëvenaard comfort te bieden, zelfs tijdens intense gaming-sessies.

Met de COOL-IN technologie blijven gebruikers tot 2 graden koeler dan bij standaard stoelen, wat resulteert in meer comfort en minder zweet. De stoelen zijn uitgerust met memory foam hoofd- en lendenkussens, omhuld met kras- en stofbestendige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Aanpasbaarheid is een sleutelfactor, met multi-positie armleuningen en pneumatische hoogteverstelling, waardoor gebruikers hun ideale gaming-setup kunnen creëren. De rugleuning kan worden gekanteld van 90 tot 180 graden, zodat gebruikers kunnen ontspannen of zich kunnen concentreren zoals gewenst.

Beide modellen bieden verstelbare zithoogte, rugleuning kanteling en aanpasbare armleuningen, wat optimale ondersteuning en focus tijdens lange gaming-sessies garandeert. Deze stoelen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke gamer, of het nu gaat om intense gaming-marathons of lange werksessies.

Door comfort en aanpassingsvermogen als kernwaarden te hebben, dienen de CALIBER X2C en R3C als waardevolle bondgenoten in elke gaming-uitdaging. Meer informatie over de functies van deze stoelen is beschikbaar op de website van Cooler Master, waardoor gamers hun game-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.



Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?