DeepCool introduceert de CH160 ITX behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool introduceert de CH160 ITX-behuizing, ontworpen voor PC-liefhebbers die prestaties willen behouden zonder in te leveren op draagbaarheid. Met een compacte vormfactor biedt de CH160 een slank en stijlvol ontwerp zonder compromissen te sluiten. Het ondersteunt gemakkelijk 140 mm ATX-voedingen en 172 mm luchtkoelers, en kan GPU’s tot 305 mm lengte rechtstreeks op het moederbord plaatsen zonder een riserkabel. Belangrijker nog, de CH160 maximaliseert luchtstroom dankzij gaaspanelen en garandeert optimale koeling, zelfs in kleine ruimtes.

De behuizing beschikt over USB 3.0, Type-C en hybride audiopoorten voor naadloze connectiviteit, terwijl verwijderbare stoffilters het onderhoud vereenvoudigen. Bovendien zijn functies zoals verwijderbare ventilatorbeugels en een stevig draaghandvat toegevoegd voor extra gemak.

De CH160 wordt geleverd in witte en zwarte edities, met een adviesprijs van $59.99 voor beide varianten. Het is verkrijgbaar via DeepCool’s wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs en wordt ondersteund door een garantie van één jaar, samen met uitgebreide klantenservice en technische ondersteuning.

In essentie biedt de CH160 ITX-behuizing een perfecte balans tussen draagbaarheid, prestaties en connectiviteit, waardoor het een ideale keuze is voor zowel doorgewinterde PC-enthousiastelingen als casual gebruikers die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle behuizing voor hun systemen.



Bronnen: DeepCool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?