BIOSTAR toont nieuwe B760-moederborden aan met uATX-formaat


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft vier nieuwe moederborden aangekondigd: de B760MZ-E PRO, B760MX2-E D4, B760MX2-E en B760MX-E D4. Deze moederborden zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan doelgroepen, van makers van inhoud tot liefhebbers van home entertainment.

Het B760MZ-E PRO-moederbord is speciaal ontworpen voor wie een krachtig en efficiënt systeem nodig heeft voor het bewerken van foto’s en beeldmateriaal. Dit moederbord is voorzien van de nieuwste Intel B760-chipset en ondersteunt 12e/13e generatie Intel Core™ processors. Het ondersteunt DDR5-geheugen en PCIe 4.0, waardoor het een van de geavanceerde moederborden op de markt is. Het beschikt ook over 2.5GbE LAN, Wi-Fi 6E-moduleondersteuning voor snellere gegevensoverdracht en connectiviteit. De B760MZ-E PRO heeft ook een strak ontwerp met LED ROCK ZONE en VIVID LED DJ RGB-verlichting, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op elke opstelling.

Voor home entertainment, zakelijke en informele gebruikers heeft BIOSTAR drie nieuwe moederborden geïntroduceerd: B760MX2-E D4, B760MX2-E en B760MX-E D4. Deze moederborden zijn gebouwd met een Micro-ATX-vormfactor, waardoor ze kleiner en compacter zijn. Ze bieden voldoende ruimte voor uitbreiding en upgrades van randapparatuur. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen die graag online tv-programma’s en films kijken, naar muziek luisteren en games spelen. Deze moederborden ondersteunen de nieuwste Intel-processors en beschikken over geavanceerde technologieën zoals PCIe 4.0, 2.5GbE LAN en Wi-Fi 6E voor snelle en betrouwbare connectiviteit.

De B760MX2-E D4- en B760MX-E D4-moederborden zijn voorzien van dual-channel DDR4-geheugen, terwijl de B760MX2-E dual-channel DDR5-geheugen ondersteunt. Alle drie de moederborden ondersteunen Intel Optane Memory-technologie, die zorgt voor snellere opstart- en laadtijden voor applicaties.



Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.