Corsair kondigt iCUE-integratie aan voor Nanoleaf


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Corsair kondigde recent de samenwerking aan met Nanoleaf, pionier op het gebied van slimme verlichting, om een ​​groot aantal Nanoleaf RGB Smarter Home-producten te integreren in het CORSAIR iCUE-ecosysteem. Spelers kunnen nu de RGB-functionaliteiten van CORSAIR iCUE uitbreiden naar de muren en omgeving van hun kamer via Nanoleafs aanbod van slimme verlichtingsapparaten.

Nu de slimme verlichting van Nanoleaf naadloos is gesynchroniseerd met de rest van je RGB-opstelling, zijn de iCUE-lichteffecten nu slimmer en spectaculairder dan ooit.

Nanoleaf’s aan de muur gemonteerde slimme verlichtingsapparaten brengen oogverblindende custom lichteffecten tot ver buiten je pc. De installatie is snel en eenvoudig – schakel gewoon de Nanoleaf-integratie in iCUE-instellingen in en begin de verlichtingsproducten van Nanoleaf rechtstreeks vanaf je bureaublad te programmeren. Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen bediening via de Nanoleaf mobiele app en iCUE, voor intuïtieve lichtregeling binnen handbereik.

Gebruikers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan vooraf ingestelde verlichtingsscènes, zoals regenbooggolf, regen of aquarel, of ze kunnen hun eigen scènes maken om hun gameruimte te vullen met volledig gepersonaliseerde kleuren. iCUE kan ook systeemtemperatuurindicatoren weergeven op Nanoleaf-apparaten, waardoor je kamer op rood alarm staat wanneer je pc warm wordt, tot kalm groen wanneer systemen stabiel zijn.

Of je nu een dik gamesysteem of een spectaculaire studioruimte verlicht, je kunt de juiste sfeer creëren met Nanoleaf-producten via iCUE om de ultieme RGB-opstelling te produceren.



Bronnen: Corsair

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.