BIOSTAR introduceert MiNi PRO pre-build workstations


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR, een fabrikant van moederborden, grafische kaarten en opslagapparaten, introduceert vandaag het nieuwe MiNi PRO-serie MP-J4125 pre-build desktopwerkstation.

BIOSTAR introduceert een gloednieuwe line-up van pre-build werkstations die zijn ontworpen om gemakkelijk te passen bij vele industriële en informele toepassingen. Hun nieuwe MP-J4125-systeem, dat de productlijn van de MiNi PRO-serie wordt genoemd, biedt een andere prominente optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een pre-build, kostenefficiënt werkstation. Met solide prestaties en toegevoegde kwaliteitsborging van BIOSTAR-branding, is dit kleine werkstation handig voor OEM/ODM/gaming-pc, zakelijke computer, POS/afstandsbediening, industriële automatisering, slimme faciliteiten, netwerk en telecomgebruik.

Aangedreven door een Intel Celeron J4125-processor, gezeten op een BIOSTAR J4125NHU-moederbord, levert het nieuwe MP-J4125-systeem inherent uitzonderlijke prestaties voor het toegepaste gebruik. Met de ondersteuning van maximaal 8 GB Dual Channel DDR4 RAM met een maximale kloksnelheid van 2400 en geïntegreerde video die DX12- en 4K-resolutie ondersteunt via de HDMI-poort, is het nieuwe MP-J4125-systeem zeer betrouwbaar voor meerdere bewerkingen. Het nieuwe MP-J4125 MiNi PRO-systeem, dat wordt aangedreven door een voedingsadapter van 60 W en een solide ventilatorloos chassis, helpt gebruikers een strakke, geluidsarme werkruimte te behouden.

Bovendien ondersteunt het MP-J4125 MiNi PRO-systeem SATA III (6Gb/s) en M.2 (M Key) voor opslag en kan het worden geconfigureerd met BIOSTAR is SSD-opstelling als een bijkomend voordeel voor gebruikers die een probleemloze stekker en speel systeem.

Kortom, het MP-J4125 MiNi PRO-systeem van BIOSTAR is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een pre-build systeem dat minder ruimte nodig heeft, kan worden geüpgraded en van een merk is dat bekend staat om zijn duurzame, duurzame producten.



Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.