[PR] Sharkoon lanceert de SKILLER SFM11 nonslip vloermat


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, oktober 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de SKILLER SFM11 presenteert Sharkoon nu een slijtvaste vloerbeschermingsmat in vier verschillende motiefontwerpen. Met een diameter van 120 centimeter biedt het een breed bewegingsbereik, wat vooral voordelig is in hectische spelsituaties. De onderkant is gemaakt van antislip siliconen, wat betekent dat de mat altijd zijn grond moet houden, zelfs bij de meest krachtige bewegingen van bovenaf. De dikte van vijf millimeter beschermt elk oppervlak tegen krassen veroorzaakt door stoelwielen en dempt geluiden effectief. Bovendien zorgt het polyester oppervlak ervoor dat de mat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Keuze uit vier motiefontwerpen
Bij de SFM11 is er keuze uit vier verschillende motieven. Het ontwerp “Gaming Area” imiteert de surfstijl van de jaren 60 in lichte pastelkleuren. Het “Hex”-ontwerp vertegenwoordigt een hyperrealistisch 3D-diepte-effect. Het ontwerp “Retro” siert de skyline van de stad in de stijl van de jaren 80. En voor het ontwerp “Cubes” vormt de naam “Sharkoon” een kubus in drie rijke kleuren.

Geluidsdemping, antislip en slijtvast
De materiaaldikte van vijf millimeter maakt een effectieve demping van geluid van bewegende stoelen mogelijk. De siliconen onderkant houdt de mat stevig op zijn plaats en dankzij het dikke, meervoudige stiksel en de warmteoverdrachtsprint is deze vloerbeschermmat gemaakt om lang mee te gaan.

Beschikbaarheid en prijs
De SKILLER SFM11 is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 34,99 euro.



Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.