EK lanceert de Quantum Momentum Quad RAM Module set


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK lanceert de EK-Quantum Momentum Quad RAM Module Set D-RGB, een geavanceerde koeloplossing, gericht op het effectief beheren van de thermiek van DDR4- en DDR5-geheugenmodules. Deze set bestaat uit een waterblok dat vier RAM-sticks met aluminium heatsinks bedekt, waarbij hoogwaardige koeling wordt gecombineerd met dynamische RGB-verlichting. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor systemen met vier RAM-sticks en biedt zowel enkelzijdige als dubbelzijdige geheugenmodulecompatibiliteit. Het waterblok heeft een nikkel-geplateerde koperen koude plaat en een transparante plexi bovenkant met 14 individueel adresseerbare D-RGB LED’s voor aanpasbare verlichtingseffecten. Dit waterblok voldoet aan de EK-Matrix7-standaard voor eenvoudiger buisrouting en integratie in vloeistofkoelsystemen.

Het geanodiseerde aluminium heatsinkontwerp verbetert duurzaamheid en thermische geleidbaarheid, terwijl de waterblokconfiguratie zorgt voor optimale koelprestaties. De esthetiek wordt verder versterkt door de integratie van hoogwaardige materialen en het EK Quantum-ontwerp. Compatibiliteit met populaire RGB-synchronisatietechnologieën en moederborden maakt naadloze integratie mogelijk in verschillende systeemthema’s.

De EK-Quantum Momentum Quad RAM Module Set D-RGB is ontworpen in Slovenië en verkrijgbaar via de EK-webshop of erkende wederverkopers voor €174,90 inclusief BTW. Deze set belichaamt premium koeling en esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige thermische prestaties en visuele flair voor hun high-end computeropstellingen.



Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?